Plise zavese predstavljajo zelo moderno dekoracijo

V našem domu imajo zagotovo zelo pomembno vlogo tudi zavese. Te imajo namreč precej funkcij. Ne nazadnje nam pomagajo dom oziroma prostor narediti še lepši in privlačnejši. Njihova primarna naloga pa je vse prej kaj drugega.

Na trgu so na voljo najrazličnejše zavese. Med bolj modernimi so tako imenovane plise zavese, ki predstavljajo zelo praktično rešitev za marsikatero stanovanje, dom ali kateri koli drug objekt. Pri nas plise zavese veljajo za čedalje bolj popularno senčilo, ker so lepe pa tudi izjemno funkcionalne. Odlična novica je tudi ta, da so za vzdrževanje zelo preproste.

Za dekorativni izgled in zaščito pred radovedneži

Na sploh nam zavese ponujajo učinkovito rešitev pred radovednimi pogledi. Omenili pa smo, da jih v dom nameščamo tudi zaradi dekorativnega izgleda. Obe funkciji imajo zagotovo plise zavese. Te se z enostavnim potegom navzdol ali navzgor lahko odpirajo v obe smeri.

Sicer pa so plise zavese zelo primerne tudi za strešna okna, ne nazadnje celo za zimske vrtove pa tudi za okna, ki so povsem nepravilnih oziroma prav posebnih oblik.

Spletni konfigurator plise zaves

Nič novega ni, da lahko dandanes skorajda vse izdelke naročamo tudi po spletu, in to na povsem varen način. Tudi za plise zavese velja enako. Na voljo vam je celo spletni konfigurator plise zaves. Lahko si ogledate celotno kolekcijo platen ter si oblikujete plise zavese po svoji lastni meri.

Ko zaključite naročilo za izbrane zavese, si lahko ogledate še končno ceno in naročilo oddate kar preko spleta.

Zakaj izbrati ravno plise zavese

Omenili smo kar nekaj prednosti, s katerimi se učinkovito ponašajo zavese plise. Ne smemo pa pozabiti omeniti niti zelo bogate kolekcije, ki vam omogoča tudi več kot 150 vzorcev platna. Takšne zavese ne nazadnje ponujajo tudi brezhiben sistem in dolgo življenjsko dobo z večletno garancijo. Izdelek se lahko izdela v domači proizvodnji.