Spet mi ploščice za kopalnico, niso najbolj všeč

Škoda, ker sem tako hitro izbrala ploščice za kopalnico, saj so nove, ki so jih prejeli v eni drugi trgovini še precej boljše kakor te, ki sem jih izbrala. Po drugi strani pa najverjetneje ne bi nikoli bila povsem zadovoljna, saj bom vedno našla kakšne nove, ki bodo prišle v ponudbo in mi bo žal. Saj so tudi te ploščice za kopalnico, zelo lepe, ampak saj mi je bilo že, ko sem izbirala te, veliko drugih všeč 

Včasih kupujem nekaj kar sploh ne najdem nikjer, ker mi prav nič ni všeč. Potem se mi pa zgodi, da komaj izberem nekaj. To se mi večkrat zgodi pri izbiri ploščic. Enako težavo sem imela, ko sem izbirala ploščice za kuhinjo. Tako, da prav nič ni čudno, da se mi je to zgodilo, ko sem izbirala ploščice za kopalnico, saj sem izbirala to v zelo podobnem obdobju. 

Spet mi ploščice za kopalnico, niso najbolj všeč

Imam pa, ta del zaključen in se lahko urejam v popolnoma novi kopalnici in kuham v čisto novi kuhinji. Še kakšna dva meseca nazaj to ni bilo možno, kjer je bila naša hiša v resnici gradbišče. Šele kakšen mesec je končno zares postala dom, ki ga počasi urejamo z dekoracijami in svojo energijo. Res je kar nekaj časa trajalo vse skupaj, da je sedaj, kakor je, ampak sedaj je moje delo le še izbira brisač, odej, posteljnine in podobnih stvari. To je pa mnogo boljše delo kakor pa to, da se odločam kakšne ploščice za kopalnico, bodo pravi in jih bom lahko gledala dvajset let. Ves tekstil lahko kadarkoli zamenjam, če mi ne bo več všeč. Nekaj, kar pa ne morem kar tako zamenjati, pa ni ravno najlažje izbrati. In tudi nisem najboljša oseba za to, da imam nevtralne ploščice za kopalnico, ker bi imela ta trenutek čisto drugačne, ampak je pa vsekakor najbolj smiselno, če dobro premislim.