Računovodski servis Koper poskrbi za vse

Veliko ljudi je vajenih, da pri računovodskem servisu dobijo samo računovodske storitve. Računovodski servis Koper je živ dokaz, da temu ni tako. V tem podjetju strankam ponujajo še celo paletno dodatnih možnosti, med katere spada tudi podjetniško svetovanje. To še posebej prav pride podjetnikom, ki so šele vstopili v svet podjetništva. Izkušen tim strokovnjakov v tem računovodskem servisu vsako stranko obravnava individualno. Svetuje ji glede na segment, v katerem deluje njeno podjetje in glede na trende, ki so napovedani za ta segment. Stranki je v veliko pomoč tudi pri iskanju razpisov za nepovratna evropska sredstva in pri prijavah na te razpise, ki zahtevajo zelo detajlno poznavanje birokracije in točno določen način prijave, ki ga ni vešč praktično nihče razen oseb, ki se s tem ukvarjajo.

Računovodski servis Koper poskrbi tako za manjša kot za srednja in velika podjetja. Med njihovimi strankami, ki jim zaupajo že vrsto let, so tudi podjetja z izdelanim renomejem iz celotne Slovenije. Ni razloga, da jim ne bi zaupali svojih računov in se prepustili njihovemu strokovnemu svetovanju, ki vas bo navdušilo. Že, ko ste mislili, da veste in znate vse, vas bo Računovodski servis Koper presenetil z noviteto ali novostjo, ki se je pravkar pojavila na področju financ, davkov, načinov plačil …

Ko smo že pri načinih plačila – Računovodstvo Koper je zelo moderno in napredno podjetje, zato se trudi, da bi čim večji delež poslovanja potekal elektronsko in ne papirno. Imajo izdelan tudi enostaven program, ki si ga stranka namesti na računalnik, ali si ga kot aplikacijo naloži na pametni telefon, ter prek njega komunicira z računovodjo. Vsaki stranki je dodeljen en računovodja, ki ji bo z veseljem odgovoril na kakršno koli vprašanje, povezano z računom, davki, bilanco, letnim poročilom, roki, zakonodajo, subvencijami … Njihovi zaposleni so resnični multipraktiki in zelo dobro podkovani na različnih poslovnih področjih.