Igralni salon za vse, ki potrebujejo zabavo

Veste, tisti občutek, ko nekam greš in sploh ne veš kaj pričakovati, tako sem se jaz počutila, ko sem prvič šla v igralni salon in nisem vedela nič. Vsi, ki so bili tam, so točno vedeli, kaj igrajo, na katere igralne avtomate bodo šli, katere igre bodo igrali, kateri so avtomati za poker in kakšne so elektronske rulete.

Jaz pa sem prišla v igralni salon kar tako, nisem vedela popolnoma nič, bilo mi je pošteno nerodno, ko sem se ustavila pri enem igralnem avtomatu, ker mi je pač bil bolj zanimiv in okoli njega ni bilo gneče, jaz pa sem iskala špranjo kam bi vstavila svoj bankovec, ki si ga nisem upala zamenjati v žeton, ker sem hotela porabiti samo 10 eurov. 

No, pa mi je uspelo najti luknjo za denar, potem pa sem imela naslednji problem:

  • Kako nadaljevati, kajti igralni salon nima navodil na veliko napisanih?
  • Kateri gumb stisniti?
  • Kje se začne?
  • Kako nastaviti avtomat?

Kako neumno sem se počutila, še dobro, da v igralni salon kdaj vstopijo novi ljudje in se počutijo isto kot jaz, ko ne vedo ničesar. Vzela sem si čas in priznam, da sem kar tako pritiskala na gumbe. Ko sem videla, da hitro izgubljam denar, pa sem sem se malo ustavila, da sem si pogledala, kje znižan možnosti, da mi bo pobiralo manj denarja. Ker pač igralni salon ni moj pogosti obisk, še danes nimam pojma o igralnih avtomatih, kaj šele, da bi pristopila k kašni ruleti ali igralnemu avtomatu za poker. Sama sebi sem smešna, ko je igralni salon zame čista nevednica in hodim okoli kot kakšen prestrašen kužek in iščem avtomate na samem, da se ne bi osramotila.

Ne bom rekla, da mi ni všeč, mi je, vendar ker se ne razumem mi je nerodno, če pa bi vse razumela, kako igralni avtomati potekajo in kako poteka ruleta, pa bi v igralni salon zahajal še z večjim veseljem.